La Paz, Bolivia

Den 3/3 lämnar vi La Paz efter sex händelserika dagar. Vi kom fram till La Paz på lördag natt, när vi klev ur bussen chockades vi av hur kallt det var. Man ränker liksom inte att det ska vara nollgradigt i Sydamerika, sär stod vi och huttrade innan vi tog en taxi till hostellet. Senare under dagen mötte vi upp Vincent och Niklas som vi rest med under några veckor i Brasilien och Argentina. La Paz har inte bara bjudit på trevliga människor utan även en hel del adrenalin vi började lite lätt med Urban Rush som går ut på att man repellerar ner från den 17:e våningen på ett hotell. 

Därefter har vi cyklat ned för Jungas road eller Death Road som den också kallas. Namnet kommer faktiskt ifrån de krigsfångar som dog under konstruktionen av vägen, sedan har det kompletterats med ett otal olyckor genom åren. 


Efter att vi tagit oss helskinnade när för de 3-4 milen (!!) avslutade vi en annars händelserik dag med att åka Bolivias största Zipline. 

Efter dessa händelserika dagar rör vi oss norröver och nästa stora händelse är Inkaleden som vi börjar gå den 17/3. Tack och hej så länge, Anton. 


Kommentarer:

1 Duncen:

skriven

Härligt!!😀

2 Anonym:

skriven

Vilka äventyrare ni är. Kramar från farmor Ulla

Kommentera här: